Hlasujte za náš projekt v obchodoch Tesco

21 January 2019, 09:05    |    Viera Gilányová



Vážení žiaci, zamestnanci, rodičia a priatelia školy!

Od 21. 1. do 17.2. 2019 prebieha v obchodoch Tesco hlasovanie verejnosti za projekty. Projekty sú tri a jeden z nich je náš. Volá sa Všetky moje chvíle ľúbivé a ak získa najviac hlasov, škola získa 1 300 € na jeho realizáciu.

 

Ako môžete hlasovať?

Za každý nákup v Tescu (buď na Zvolenskej ceste alebo na Striebornom námestí) získate žetón. Ten hodíte do jedného z troch priesvitných valcov, ktoré sa v predajni nachádzajú. Hlasovať môžete opakovane, aj viackrát za deň. Ak zvyknete nakupovať v iných ako banskobystrických Tescách, tam náš projekt nenájdete. Každý okres má svoju trojicu. Žetón z iných okresov si však môžete odložiť a hodiť do banskobystrického valca, pokiaľ budete mať cestu okolo.

 

Čo by sme realizovali?

Nuž, stav nášho nádvoria zrejme poznáte. Radi by sme ho preto zveľadili – namaľovali nanovo šachovnicu a Človeče, vysadili príjemné rastliny či postavili permanentné pódium, nech sa môžeme kultúrne činiť. Na projekte by sme pracovali my, v rámci našej školy – samozrejme, ak by ste nám  chceli prísť pomôcť, budete vítaní.

Chcete sa dozvedieť viac?
Nech sa páči, viac informácií nájdete na stránke
https://tesco.sk/pomahame/. Povedzte, prosím, o našom projekte aj rodine a známym, každý hlas  zaváži. Ak by ste chceli šíriť zvesť o našom projekte aj iným ako ústnym podaním, budeme vďační. Tu si môžete stiahnuť letáčik napríklad na spoločnú nástenku v paneláku, dvere v práci, obľúbený trolejový stĺp či najbližšiu zastávku: plagát_VR,MP  Ak máte viac otázok, pokojne nám napíšte.

Za každý jeden váš hlas vám vopred ďakujeme!